RSC Forums  

Go Back   RSC Forums > Racing Hardware > Buying Advice

Welcome back!
If you're experiencing problems with logging in, please use forum.racesimcentral.com not forum.rscnet.org.
The problem will be fixed as soon as possible!

Buying Advice Get your fellow simracers opinion before you buy that new gadget

Reply
 
Thread Tools
Old 01-02-2009, 19:12   #1
GPI Steve
Registered
 
Join Date: Nov 2007
Location: Cyprus
Posts: 65
Windows 7 beta

Just letting folks know i have Lfs, gtr2 and my shiftlight indicator running superbly on windows 7 (64 bit) over triple screens with softTH. Everything is super smooth and frame rates are up on xp home (32bit)
Personally i cant wait for this new o/s to release
GPI Steve is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 21:27   #2
SpaceHedgehog
Registered
 
 
Join Date: Nov 2007
Location: London England
Posts: 116
Thanks for that it's useful to know! I've just downloaded the 64bit beta and was looking to install is soon to find out how things run. I have both XP and Vista and I'd like to consolidate at some point. Have you got yours running as a dual/tripple boot?
__________________
Build an r-pod. Cockpit plans here:

https://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=316152
SpaceHedgehog is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 23:54   #3
Twenty-Se7en
Registered
 
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,095
I keep wondering if on an older system it would run faster too or if it simply can take advantage of the newer systems better.
__________________
--------------------------------------------------------------------------------
||| There comes a time in every hobbist's life when they are forced to remorgage their house. |||
--------------------------------------------------------------------------------
Twenty-Se7en is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 18:57   #4
GPI Steve
Registered
 
Join Date: Nov 2007
Location: Cyprus
Posts: 65
I started off with with dual boot but i have been so impressed with the stability of the beta, i have binned xp all together and im running w7 as my main o/s.
I haven't encountered any problems yet.
I cant really say how an older machine might cope with w7 because mine is
pretty modern.
GPI Steve is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 19:26   #5
DJ24966
Registered
 
Join Date: Nov 2005
Location: WV
Posts: 1,420
As most already know, the Release Candidate is already out. Very nice and I've been using it since it came out, along with the first build that was publicly released.
DJ24966 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 05:08   #6
StevePMo
Registered
 
 
Join Date: Aug 2003
Location: St. Louis, U S A
Posts: 629
I have had trouble with installing software for my Momo, I get the message that this software was designed for Windows XP 32 bit, blah blah blah, it is a fresh download, right off of logitechs site, I tried running it in compatability mode, but no luck. Anyone know of a solution?
__________________
https://www.flickr.com/photos/77145824@N00/
StevePMo is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 05:14   #7
Marcus Jaeger
Forum Team
 
 
Join Date: Oct 2006
Location: United States
Posts: 330
Hey Steve.

I too have luck running all my software on Windows 7 RC. It is superb and superior to my Vista install any day of the week.

As for an older machine. I just installed the 32 bit Windows 7 on my wife's clunker. 3.0 Pentium, couple gig of ram... The thing runs better than XP did for her. I highly recommend trying it. Even if your machine is dated.
__________________
-Jagermeister

Simjunkies.org - The Home of Casual Gaming
Marcus Jaeger is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:05   #8
StevePMo
Registered
 
 
Join Date: Aug 2003
Location: St. Louis, U S A
Posts: 629
Scratch my post, I was trying to install the XP 32 bit drivers on Windows 7, Downloaded the Vista 64 bit drivers, and all is well, haha
__________________
https://www.flickr.com/photos/77145824@N00/
StevePMo is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:38   #9
aarojack
Registered
 
Join Date: Nov 2002
Location: Maine
Posts: 309
GTR 2 wont load from the DVD in Vista 64 bit for me. Was hoping it would be fixed in Windows 7 64 bit, but it still doesnt work.

Anyone else have this issue?

The only way to get the game to load is to use the No cd patch.

Other users have reported the same problem at No grip.

Other than that the OS is superb, but I plan on runing the Vista 64 until I build again as I didnt see any gain.
aarojack is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:21   #10
StevePMo
Registered
 
 
Join Date: Aug 2003
Location: St. Louis, U S A
Posts: 629
I haven't tried installing GTR2, but I did install the "Volvo The Game" demo, and it runs just fine on Windows 7, no problems ( after I installed the correct Logitech drivers )
__________________
https://www.flickr.com/photos/77145824@N00/
StevePMo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks
  • Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +1. The time now is 14:39.

Contact Us - RaceSimCentral - Archive - Top

Copyright � 2001-2009 RaceSimCentral (RSC) unless otherwise stated. All rights reserved.